fbpx

Vi har guidet turer til i Mjøndalen og Norefjell. Sjekk faste priser under. Her tar vi 8 pers per guide. Og har total kapasitet på 24 personer.

Vi guider og leverer også sykler til ønsket sted å sykle. Hemsedal, Ål, Nesbyen, Larvik, Nordmarka, Kongsberg, Blefjell er steder vi tidligere har levert både sykler og guidetjenester. Ta kontakt per epost da prisen kan variere avhenting av omfang og antall. For priser og mer info les under.

Alle priser inkluderer. sykkel, hjelm og forsikring.
Har du egen sykkel er det halv pris.

Guidet tur i Mjøndalen
Avhengig av vær og vind tar vi deg med på våre favoritt linjer og går for optimal flyt og moro i vår egen bakhage i Mjøndalen. Du finner masse bilder og video fra Åsen i Mjøndalen på vår instagram

Pris: 900 kr per pers
Varihet: Til du blir sliten

Guidet tur på Norefjell
Topptur på sykkel. En time å kjøre fra Oslo. Oppstart på Norefjell ski og spa. Derfra sykler vi over danseflata og hele veien opp til Høgevarde. Masse utsikt som kan nytes. Du finner mye fine bilder og klipp fra Høgevarde turen på vår
instagram
Pris: 1200 per pers.
Varighet: Ca. 5 timer

Guidet tur på Ønsket sted
Her er det uendelige mulighter. Ring oss eller ta kontakt så blir vi med deg som mekaniker, guide og leverandør av sykkel på drømmeturen din. Jo flere du tar mer jo billigere blir det per hode.

Send oss en forespørsel til booking@trye.no