eMTB KURS

Det vi ønsker at dere skal sitte igjen med etter at dere har vært på kurs med oss er en god innføring i teknikkene som gir deg et godt grunnlag for å selv kunne utvikle deg videre som stisyklist. Kombiner dette med en fin tur i skogen, med trivelig følge og du har et “kinderegg” av en dag!

Booking sendes til felles@trye.no eller ring oss på enten 95249128 eller 98405067. Det er minimum 4 maksimum 6 deltakere per kurs.
Informasjon vi trenger er følgende:
– Ønsket dato og tidspunkt
– Høyde på alle deltakere
– Ønsket kurs (nybegnner eller viderekommen)

Dersom det ønskes større grupper enn dette, vennligst ta kontakt.

Varigheten på kursene er minimum 2 timer og 30 minutter. Varigheten tilpasses gruppens behov og utholdenhet. Se detaljert info om kursene under


Dersom du har kurs med sykkel inkludert står du fritt til å benytte sykkelen så lenge du vil den dagen. Da kan du ta deg en pause hos oss nede på låven. Få deg en kopp kaffe og en hyggelig prat, for så å stikke rett ut igjen å kose deg resten av dagen

Priser
Viderekommende inkludert sykkel 1450 kr
Viderekommende med egen sykel 900 kr
Nybegynner inkludert sykkel 1450 kr
Nybegynner med egen sykkel 900 kr

Våre instruktører

Are Tallaksrud

Holder kurs for Vidrekommende
Fra våre lokaler i Mjøndalen

Smilegaranti når Are tar deg med rett fra “the Shred Barn” i Mjøndalen og ut i spennende nedkjøringer, crux og langs stier han selv har valgt ut for å gi et optimalt utgangspunkt til å instruere og levere de nødvendige tilbakemeldingene for at du skal steppe opp gamet ditt fra sykkelsetet. Bratt læringskurve på kongestier med en utrolig bra kar !

Thomas Gajda

Holder kurs for vidrekommende
Fra våre lokaler i mjøndalen

Thomas er en Villbass med kaldt hode og varmt hjerte. Han er daglig leder i Ville sykler. Har drevet med sykkel sykkel sykkel og litt mer sykkel siden han startet å sykle aktivt. Under kursene derimot er Thomas obervant rolig og behersket. Med sin pedagogiske kurshatt på vil Thomas oppnå kun en ting. At du selv kan slippe løs din indre villbass med de nye kunnskapene og knepene du sitter igjen med etter en av dine bedre opplevelser denne sesongen.

Joline Johansson

Joline holder kurs for nybegynner og vidrekommende i Oslo (Lillomarka)

“Jeg har syklet aktivt innom landevei, utfor og enduro. Jeg syklet mine først ritt som tolvåring. Enduro og stisykling fanget meg gjennom alle de fine turene, opplevelsene og den gode treningen. jeg har konkurrert og fått lov å oppleve ritt i Norden, Europa og Canada.

Jeg har arrangert teknikkurs for bedrifter og privatpersoner i fire år. Jeg elsker og se folk lære og utvikle seg og sammen dele gleden av å vare ute på tur.”

Marna

Holder kurs for nybegynnere i Mjøndalen

Marna digger å sykle. Hun digger også at andre digger å sykle. Hun digger det så mye at hun er en av skallene bak Herja Endurolag. En bande med likesinnede badass sykkelfantomer.

Nå ønsker hun å lære deg de sykkelteknikkene som skal til for å digge sykling minst like mye som Marna gjør selv. Hun tar deg med rett fra låven og inn i sin egen bakgård og lekegrind. Ser du etter en helaften full av mestring og glede hånd i hånd. Book deg et kurs med Marna. Smilegaranti!

Hans og Simon

Hans og Simon eier og driver TRYE AS sammen,
og tar oss av nybegynner kursene i Mjøndalen

Vi har så ettertrykkelig vært nybegynnere selv. Med våre egne feil friskt i minne kombinert med god formidlinsgevne, eierskap og kjennskap til alle feilene som kan gjøres.

Av alle tingene vi gjør med TRYE AS, så er det å se mestringen og gleden til kursdeltakerene som gir oss mest energi. Vi begynte med dette fordi det er utrolig givende både for deltakere og instruktører. Vi akter å fortsette så lenge vi kan!